Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is amateurvoetbalsite.nl?

amateurvoetbalsite.nl helpt amateur voetbalverenigingen goedkoop aan een moderne, goed werkende website. Dankzij de huidige technologie is het voor veel meer mensen mogelijk om websites te beheren, waardoor kosten voor voetbalverenigingen laag kunnen blijven omdat ze geen externe specialisten hoeven in te schakelen. Met behulp van amateurvoetbalsite.nl krijgen verenigingen een complete website die ze eenvoudig zelf kunnen beheren.

Wat kun je er mee?

Met amateurvoetbalsite.nl krijgt jouw vereniging een complete website die aangepast kan worden aan de wensen van jouw vereniging. Je kunt eenvoudig je eigen clubkleuren kiezen en logo toevoegen, pagina’s toevoegen, teams toevoegen, sponsoren en nog veel meer! amateurvoetbalsite.nl werkt op alle apparaten, dus ook op tablets en smartphones!

Wat kost het?

Bij amateurvoetbalsite.nl betaal je in tegenstelling tot veel andere aanbieders slechts eenmalig een bedrag van €300 inclusief btw. Je zit niet vast aan contracten, waardoor de kosten zeer beheersbaar blijven. Met de toegevoegde waarde die je sponsoren kunt bieden dankzij amateurvoetbalsite.nl kun je de kosten gemakkelijk binnen één jaar terugverdienen!

Waarom is amateurvoetbalsite.nl zo goedkoop?

Omdat gebruik wordt gemaakt van een standaard framework dat door iedere vereniging eenvoudig is aan te passen kunnen de ontwikkelkosten laag blijven, waardoor de verkoopprijs ook laag kan blijven. Het doel van amateurvoetbalsite.nl is om ook de verenigingen waar weinig budget is te kunnen voorzien van een goed werkende, moderne website.

Hoe schaf ik het aan?

Om amateurvoetbalsite.nl aan te schaffen ga je naar onze bestelpagina! Vul hier je gegevens in kun je betalen via iDeal, vervolgens ontvang je direct het installatiebestand!