Handleiding

Toevoegen en bewerken van teams

Er zijn twee type teams, namelijk ‘senioren’ en ‘jeugd’ teams. In het hoofdmenu in het WordPress administratie scherm kun je kiezen tussen deze twee types. Een nieuw team voeg je toe bijvoorbeeld via Senioren > Nieuw team.

Helemaal bovenaan voer je de naam van het team in. In het grote witte blok daaronder kun je zoals gewoonlijk de inhoud van de pagina invullen, met bijvoorbeeld de selectie en staf.

Aan de rechterkant staat het blok ‘Uitgelichte afbeelding‘. Hier kun je de teamfoto uploaden.

Onder het eerste witte blok voor de inhoud staat het blok ‘Teams‘. Hier kun je extra informatie toevoegen voor de teampagina.

Teamsponsor: Selecteer hier de sponsor van het team. Je moet de sponsor eerst hebben toegevoegd bij sponsoren.

SidebarIn de ‘sidebar’, die getoond wordt aan de rechterkant van de teampagina, kun je zelf inhoud toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een link plaatsen naar het rijschema, het wasschema, of andere relevante informatie. Je kunt dit uiteraard ook gewoon leeg laten.

Toon programmapartner: Als je op de pagina ‘Programma’ (Pagina’s > Programma) een sponsor als programmapartner hebt geselecteerd kun je hier aangeven of je deze ook op de teampagina wilt tonen.

teampagina-sidebar-sponsor

Standen, programma’s, of iets anders

Het is mogelijk om de teampagina’s een eigen invulling te geven. Het idee is om deze ruimte te gebruiken voor het tonen van programma’s en standen, maar het kan ook anders ingevuld worden. Bij Titel vul je de titel van het blok in, en bij Inhoud de inhoud. Heel eenvoudig! Als je meer blokken wilt toevoegen klik je gewoon op ‘Nieuw blok‘.

teampagina-standen-toevoegen


Menu